Startup Szerda Sales

Startup Szerdánk összefoglalója
Farkas Anett
Online kommunikáció - StartITup Győr

A Startup Szerda Sales esemény egy rendkívül várva várt Startup Szerdai esemény volt, amely 2023. május 3-án, 17:30-tól 19:00-ig került megrendezésre Győrben. Az esemény fiatal vállalkozók számára volt szervezve, akik módokat kerestek arra, hogyan bővítsék tudásukat és fejlesszék értékesítési stratégiáikat, hogy üzleti sikerüket elérjék.

Az eseményen számos inspiráló előadó szerepelt, akik megosztották betekintéseiket és tapasztalataikat azértékesítésről és trendekről annak érdekében, hogy a résztvevők versenyképesek maradjanak a piacon. Az előadásokat különböző előadók tartották, akik sikeresek voltak a B2C, B2B értékesítésben és nonprofit adománygyűjtésben. Minden előadó egyedi nézőpontot hozott, hogy a résztvevők megtanulhassák a kulcsfontosságú készségeket, ideértve a személyek létrehozását, az értékesítési csapatban valómunkát, a piaci igények megértését és a kommunikációt. 

Csányi Péter, a Vates alapítója, megosztotta inspiráló történetét arról, hogyan érte el az első vállalkozásával a 100 millió forintos árbevételi mérföldkövet. Előadása értékes betekintést nyújtott a sikeres vállalkozás építésének folyamatába a nulláról.

 

Luca Bárdió, a KIKAPCS magyar nonprofit szervezet képviselője, amely fogyatékkal élő gyermekekkel és családjaikkal foglalkozik, betekintést nyújtott a modern nonprofit üzleti modellekbe. Beszélt a nonprofit szervezetek egyedi kihívásairól és arról,hogyan lehet őket leküzdeni a céljaik elérése érdekében. Bemutatója rendkívül tájékoztató jellegű volt, és friss nézőpontot nyújtott a nonprofit szervezet működtetésének módjával kapcsolatban.

Máté Majtán, az osztrák tubics GmbH üzletfejlesztési menedzsere, előadást tartott a legújabb taktikákról a B2B automatizált kimenő értékesítés terén. Megosztotta betekintéseit abban, hogy hogyan lehet a technológiát felhasználni az értékesítési folyamat javítására és hogyan célozhatók meg hatékonyan nagyvállalati partnerek. Az előadás értékes betekintést nyújtott a digitális készségekbe, amelyek szükségesek a hatékony kommunikációhoz külső partnerekkel.

Venesz Béla, a Szintézis-NET képviselője előadást tartott a technológiai értékesítés alapelveiről. Kiemelte annak fontosságát, hogy széles körű ismereteket szerezzen a szakterületen, és tekintélyt építsen fel annak érdekében, hogy versenyképes legyen a technológiai iparágban. Előadása megmutatta az ifjú vállalkozóknak a képességeket, amelyekre szükség van a készség alapú iparágakban való belépéshez és a gyorsan változó környezetben való helytálláshoz.

Ludányi Levente, a PointSwitch Inc. képviselője betekintést nyújtott abba, hogyan lehet sikeresnek lenni az értékesítésben fiatal vállalkozóként. Megosztotta személyes tapasztalatait arról, hogyan győzte le az esélyeket a nagyon versenyképes piacon való siker érdekében. Az előadása rendkívül inspiráló volt, és motiválta a résztvevőket, hogy cselekedjenek és mielőbb nekilássanak ötleteik megvalósításának, megosszák azokat másokkal, és együttműködjenek az azonos érdeklődésű emberekkel.

 

Az esemény fő támogatója Start it @K&H program volt.