Startup Szerda - A nagy könyves pitchverseny

Startup Szerdánk összefoglalója
Farkas Anett
Online kommunikáció - StartITup Győr

2023-ban egy izgalmas eseménnyel indítottuk az évet, a februári Startup Szerda alkalmával a közösségen belüli tudásmegosztás került fókuszba. 😍

Számtalanszor hangoztattuk már, hogy mekkora potenciál rejlik ebben a közösségben vagyis a résztvevőkben, így most ők kapták a főszerepet és mikrofont ragadhattak, ők voltak a februári Startup Szerda előadói! 🗣️

A személyiségfejlesztés és az életen át tartó tanulás egyik legjobb eszközei a könyvek és igyekszünk teret engedni az offline kikapcsolódás népszerűsítésének is, ezért nagy könyves pitchversenyt hirdettünk!

Az esemény felvezetése után bele is vágtunk a pitchversenybe. A pitchelőknek 3 perc állt rendelkezésükre bemutatni könyvüket, segítségként néhány szempontot is felvázoltunk, mi az, amit érdemes elmondani.

A 13 versenyben lévő könyv:

Ezután a résztvevők leadták voksukat az általuk vélt legjobb könyvre, amiket összesítve az első 3 legtöbb szavazatot kapott könyv tulajdonosa nyereményben is részesült, amit ezúton is köszönünk a Start it @ K&H-nak és a GYMSM KIK-nek!

1. Fekete Attila (FIREG) - Pretototípus
2. Dudás Dorottya (Audi Hungaria IT Assistant) - Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes
3. Bártfai Péter - (Enlight) - Show your work

Mindamellett minden résztvevő megosztotta, mely könyv az, amit jó szívvel ajánlana másoknak. Ha nem tudod épp mit olvass, itt találod az ajánlásokat!

Ha felkeltette érdeklődésedet az esemény, de nem tudtál részt venni rajta, online streamünk itt elérhető!

Támogatók 🙏🏻

Az esemény kiemelt támogatója azStart it @ K&H és a GYMSM KIK.

Fotó: Tüske Tibor